OSMANİYE / TOPRAKKALE - Halil Uyduran Anaokulu

Halil Uyduran Anaokulu

Karataş Mah.Mehmet Cevlani Önal Cad. Toprakkale OSMANİYE
Vizyon
Okulumuz geleceğe güven veren, çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, müşteri memnuniyetini prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal kültürel eğitim faaliyetlerine verdiği önem ve elde ettiği başarılı etkinliklerle cazibe merkezi, a kalite eğitim ve kültür yuvası olmak.
Misyon
•Okul öncesi eğitim çağındaki çocukların ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını desteklemek •Toprakkale ‘de ki 4-5 yaş grubu çocuklara hizmet vermek •Okul öncesi eğitim çağındaki çocuklara hizmet vermek. •Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek. •Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak. •Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek. •Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Ulaşım
ULAŞIM OSMANİYE TOPRAKKALE ARASI DOLMUŞLAR OLUP, E5 KARAYOLUNDAN DA ULUŞILABİLMEKTEDİR.
OKULUMUZ OSMANİYE İLİNE 8 KM UZAKLIKTADIR.TOPRAKKALE MERKEZDE BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZ BAHÇESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜVENLE OYNAYABİLECEĞİ OYUN PARKIMIZ VE BASKETBOL SAHAMIZ MEVCUTTUR.