OSMANİYE / TOPRAKKALE - Halil Uyduran Anaokulu

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle  kutlandı.

Mrt

Orman Haftası nedeniyle öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler düzenlediler. Ormanın yararlarını öğrendiler.

Mrt

Yaşlılar haftası nedeniyle okulumuz  öğrencileri çeşitli etkinlikler düzenlediler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetleri nedeniyle okulumuz öğrencileri çeşitli etkinlikler düzenleyerek  Çanakkale ruhunu yaşamaya çalıştılar.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabul günü nedeniyle Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'U anma proğramı düzenlendi.

Mrt

Okulumuz Halil Uyduran Anaokulu öğrenci ve velilerin işbirliği ile hazırlanan Geri Dönüşüm Atık  Materyal sergimiz açılmıştır. Emeği geçen öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz  öğrencilerine Tahliye Yöntemleri,Eğitimleri sunuları izletildi,Veli eğitimleri yapıldı.Verilen bu eğitimlerin ardından Tahliye Tatbikatı  başarı ile yapıldı.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Yazar Münevver AŞLAMACI AKBABA öğrencilerimiz ile buluştu.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönemin sona ermesi nedeniyle öğrenciler Gelişim Raporlarını alarak yarıyıl tatiline girdiler.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuz Kelebekler sınıfı öğrencileri Yüz yüze 100 çocuk oyunlarından Davul zurna ve Yağ satarım bal satarım oyununu oynadılar.Oyunlardan büyük keyif aldılar.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Toprakkale Toplum Sağlığı Merkezi personelleri tarafından '' Ağız ve diş sağlığını koruma'' eğitimi verildi.

Ock

Okulumuz Renkli Balonlar sınıfı öğrencileri Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunları projesindeki ''Benim Bir Atım Var'' oyununu keyifle oynadılar.

Ara

Okulumuz  öğrencileri ''Bir Yumak Macera''isimli kitabı okuyarak sözcük ve kavram zenginliği geliştirildi.Aynı zamanda evden getirdikleri yumaklarla kilim dokuma çalışmaları yaparak kültürümüzü öğrendiler.

Ara

Okulumuz Halil Uyduran Anaokulu öğrencileri yaptıkları uzay araçları ile uzaya gitmenin deneyimini yaşadılar.Geleceğin astronatları oldukça keyifli zaman geçirdiler.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında ''Nasrettin Hoca'nın Göle Yoğurt mayalama fıkrası dramatize edilerek anlatıldı.Öğrenciler etkinliği keyifle izlediler.