OSMANİYE / TOPRAKKALE - Halil Uyduran Anaokulu

Ara

Okulumuz Halil Uyduran Anaokulu öğrencileri yaptıkları uzay araçları ile uzaya gitmenin deneyimini yaşadılar.Geleceğin astronatları oldukça keyifli zaman geçirdiler.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında ''Nasrettin Hoca'nın Göle Yoğurt mayalama fıkrası dramatize edilerek anlatıldı.Öğrenciler etkinliği keyifle izlediler.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Durmuş SAĞLAM  ve Şube Müdürümüz Abdullah TEKDEMİR Okulumuzu ziyaret ederek bizleri sevindirmiştir.Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Halil Uyduran Anaokulunda 10 Aralık  Dünya İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler yapıldı.Etkinliklerde öğrencilerimiz aktif rol oynadılar.

Kas

Okulumuz Halil Uyduran Anaokulunda  Atatürk'ün  ölümünün 85. Yıldönümü  münasebetiyle Anma proğramı yapıldı .